Прекрасни фотографии, насликани со водени бои на дрво, инспирирани од природата

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/PipesandShit_view5-copy-59173707e7a66__880-860x1254.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/PipesandShit_view5-copy-59173707e7a66__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностПрекрасни фотографии, насликани со водени бои на дрво, инспирирани од природатаСекој ден нешто свежо