Фотографии кои докажуваат дека децата и животните се пријатели за цел живот

Кога децата растат опкружени со домашни миленици, тие страдаат помалку од осаменост и имаат поголема самодоверба. И ова не се сите придобивки од растењето во друштво на домашно милениче. Без оглед за што станува збор, мачка или куче, симпатична птица или прасе, сите тие се подготвени да ја споделат својата љубов со најмалите.

„Нешто ни кажува дека ова е почеток на прекрасно пријателство“

„Таа е најдоброто ќебе за нашата ќерка“

„Мојот внук и неговиот зајак на компјутер“

„Едно од нашите спасени мачиња оствари неочекувано пријателство“

Тој го прифати новиот член во семејството

„Нашата ќерка и кучето на соседот се најдобри пријатели“

Секој пат кога ќе види ново куче

„Мачката беше повредена, а синот не сакаше да ја остави“

„Зедовме мини прасе. Мојот син го обожава“

„Мојот син се дружи со новородено теле, кое го внесовме во куќата за да се стопли“

Зеде ново маче и мисли дека е нејзино дете

„Мојот син јава коњ облечен како коњ. Тој едноставно сака коњи, не знам зошто “

„Мојот син станува посреќен кога има змија во рацете“

Бесценето е да гледате деца како организираат куклена претстава за мачка

„Тарантулите се најголемата љубов на мојата ќерка“

Најдобри пријатели  четири години

„Ќерка ми сакаше да ги однесе пајките на прошетка“

„Мојот зајак и децата на пријателите гледаат телевизија заедно“

„Влегов со соба минатата ноќ и го видов ова“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *