Денес ви ги претставуваме 11-те најдобри фризури наменети за густа коса, кои одговараат на секој облик на лице и притоа поради нивната универзалност, стојат совршено на дамите на било која возраст. Тоа што се лесни и практични за одржување е уште еден огромен плус!