Прекрасната 62-годишна Шерон Стоун, која во 90-те остана запаметена по легендарната сцена во филмот „Ниски страсти“, во која заводливо ги прекрсти нозете, денес повторно успеа да ги заведе фановите со нејзината најнова фотографија на Инстаграм.

Во лускузно издание и истакнати голи нозе, Стоун никого не остави рамнодушен!