Омилените стилски чевли се враќаат во мода оваа сезона!

Конечно можете да купувате црни чевли и никој нема да Ве критикува дека тие се премногу едноставни и здодевни. Во последните неколку години модните критичари ја отфрлaат црната облека, сметајќи декa таа е здодевна за летните горештини. Поради тоа стилистите препорачуваа носење на светли нијанси на розева, црвена, виолетова, сина..

Оваа година добитна комбинација се црните чевли во комбинација со црна облека, фармерки, фустан..

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/crni-cevli-moda-7.jpeghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/crni-cevli-moda-7-400x214.jpegDijana IlievaМодаОмилените стилски чевли се враќаат во мода оваа сезона! Конечно можете да купувате црни чевли и никој нема да Ве критикува дека тие се премногу едноставни и здодевни. Во последните неколку години модните критичари ја отфрлaат црната облека, сметајќи декa таа е здодевна за летните горештини. Поради тоа стилистите...Секој ден нешто свежо