Погледнете ја прекрасната фотосесија од сестрите близначки, Марија и Паулина, кои го слават својот 100-ти роденден

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Brazilian-twins-celebrate-100-year-anniversary-with-photo-essay-591caa9ab0eab__880-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Brazilian-twins-celebrate-100-year-anniversary-with-photo-essay-591caa9ab0eab__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваПогледнете ја прекрасната фотосесија од сестрите близначки, Марија и Паулина, кои го слават својот 100-ти роденденСекој ден нешто свежо