Речиси секоја куќа има таван, но поради некоја причина, повеќето луѓе го користат како магацин за различни работи и во исто време се жалат на мал простор. На таванот се крие речиси цел кат. Всушност таму може да се направи најубавото и удобно катче во куќата.

Денес со големо задоволство ќе Ви покажеме како да го адаптирате таванот за живеење. Започнете со тоа што ќе го фрлите целиот куп непотребни работи и искористете го нашиот одличен избор од идеи. Секој ќе најде нешто интересно за себе.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/4657.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/4657-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаРечиси секоја куќа има таван, но поради некоја причина, повеќето луѓе го користат како магацин за различни работи и во исто време се жалат на мал простор. На таванот се крие речиси цел кат. Всушност таму може да се направи најубавото и удобно катче во куќата. Денес со големо задоволство ќе...Секој ден нешто свежо