Една од најголемите предности на шаловите е тоа што може да го носите како ќе посакате, без да го врзувате на специјален начин. За денес ви откриваме 7 различни начини кои ќе ве инспирираат како уникатно да го носите ова парче во текот на зимата и да блескате во секојдневието!