Класичната кошула е можеби едно од најомилените парчиња во плакарот на многу дами, токму поради нејзиниот универзален карактер, поради кој може да ја носите и на свечени пригоди, а притоа подеднакво добро да стои и на пар фармерки за секојдневна средба со пријателките.

Но, модната стилистка Ел Паркин оди чекор подалеку и во нејзиното следно креативно видео ни открива како може вашата омилена кошула да ја носите на 5 различни и супер модерни начини:

https://www.youtube.com/watch?v=LEGYI0eWAL4