Како да отпечатите луксузно лого на вашата омилена блуза, да  ја модернизирате тренерката или со само два пресека, да направите гламурозен и елегантен горен дел од обична црна маица…Следните трикови ќе ви го дадат потребното упатство!

Иако секој сака да се почести со нови парчиња, не секогаш финансиите го дозволуваат тоа. Но, без грижи! Следните 45 трикови ќе ви покажат како да бидете во чекор со модата без да потрошите богатство!

https://www.youtube.com/watch?v=LmyYtGARxAY&t=5s

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/modernclothing.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/modernclothing-400x214.jpgНане.мкМодаСоветиКако да отпечатите луксузно лого на вашата омилена блуза, да  ја модернизирате тренерката или со само два пресека, да направите гламурозен и елегантен горен дел од обична црна маица...Следните трикови ќе ви го дадат потребното упатство! Иако секој сака да се почести со нови парчиња, не секогаш финансиите го дозволуваат...Секој ден нешто свежо