Косата е симбол за женската убавина и секоја жена знае колку е тешко постојано истата се негува, особено пак, кога станува збор за долга коса. Покрај тоа, козметичките производи кои се потребни за одржување на косата може да чинат многу.

Затоа денес преку следното видео ви откриваме многу евтини, а супер корисни трикови, кои ќе ви помогнат вашата коса секогаш да изгледа совршено и беспрекорно, во буквално секој момент.

На пример, како да го стимулирате т.е потикнете растот на косата со домашна смеса од квасец, топла вода, мед, жолчка и масло и уште 29 други фантастични совети: