Сопствениците на миленичиња мора да поминат низ долга листа на скршени правила, бидејќи нивните четириножни пријатели секогаш прават работи кои ќе ги извадат од такт. Но хероите на оваа статија се толку шармантни што веднаш сме подготвени да им простиме.