На интернет, има листа на 100 најатрактивни мажи за 2018 година, и тоа е навистина објективно: најубавите мажи биле предложени од корисниците на социјалните медиуми, а не од специјално жири. Во почетокот, сите предложиле по некој кандидат и потоа луѓето гласале за нив. Ова се првите 10 најубави мажи, а „најубавиот“ ќе ве изненади.

10. Мајкл Б. Џордан, актер

9. Чагатај Улусој, модел и актер

8. Хенри Кавил, актер

7. Вилијам Леви, актер

6. Тони Махфуд, модел

5. Марлон Тешеира, модел

4. Макси Иглесијас, актер

3. Џејми Дорнан, актер

2. Зајн Малик, пејач

1. Ким Таехјунг, пејач

Првото место на листата му припаѓа на пејач од Јужна Кореја кој изгледа како ангел – Ким Таехјунг, кој е познат под неговото сценско име, В. Таехјунг сака да прави лудости на сцената и можеби поради тоа има толку обожавателки.