Како да ја обновите кожата на стапалата со едноставен третман со аспирин, кој ќе ви одземе 15 минути или пак како еднобојните чевли да ги претворите во гламурозни со помош на фотографии од весник…Откријте во продолжение!

Никој не сака неговите стапала да изгледаат лошо, а токму неубавиот изглед е чест проблем со кој се соочуваат многумина. А еве како да го решите тој проблем, со следните 24 супер корисни и лесни трикови!

Видеото покрај советите за беспрекорна нега на стапалата, ќе ви покаже и неколку неверојатни трикови за вашите чевли.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/feetfbb-860x484.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/05/feetfbb-400x214.jpgНане.мкСоветиКако да ја обновите кожата на стапалата со едноставен третман со аспирин, кој ќе ви одземе 15 минути или пак како еднобојните чевли да ги претворите во гламурозни со помош на фотографии од весник...Откријте во продолжение! Никој не сака неговите стапала да изгледаат лошо, а токму неубавиот изглед е чест...Секој ден нешто свежо