22 урнебесни полициски цртежи, кои сигурно ѝ биле од „голема“ помош на полицијата

Повеќето имаат надеж дека скиците кои го даваат точниот опис на сторителите, ќе им помогнат на полицијата побрзо истите да ги фатат. Но, секоја надеж е изгубена со овие 22 скици!

Кога неталентирани уметници ќе „помогнат“ во истрагата со нивните цртежи од криминалците, резултатите се урнебесни:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *