Супермоделот кој за многу кратко време се прослави и стана вистинска модна икона, оваа година го прослави 53-от роденден.

А денес во нејзина чест, ви претставуваме 20 стари фотографии кои докажуваат зошто таа беше кралица на модните писти во 90-те години!