Јапонскиот фотограф на социјалните мрежи познат како Мамекоро51 го има едно од најслаткото хоби на светот, а тоа е да фотографира слатки младенчиња од различни животниски видови.

За време на една негова неодамнешна посета при Националниот парк „Инокашира“, во Токио, љубителот на животни наишол на една несекојдневна глетка- Преслатко неодоливо семејство на меркати т.е родители кои ги чуваат своите младенчиња, кои на почетокот биле малку срамежливи пред објективот на фотографот.

Погледнете ја неговата срцезатоплувачка фотосесија: