Неповторливата филмска икона од 90-те години, легендарниот лик на Кери Бредшо од една од најпопуларните серии „Се**** и градот “, бројната публика ја шармираше со својот уникатен и препознатлив стил.

Еве кои 20 модни комбинации најдобро го одбележаа овој лик, а кој го толкуваше актерката Сара Џесик Паркер.