20 атрактивни лекари поради кои секоја жена би сакала да оди на преглед

Според американскиот Универзитет во Антигва, постојат 7 важни квалитети што секој лекар треба да ги има. Тие се: сочувство, силна работна етика, професионалност, знаење, доверба, понизност и страст – ова е импресивна листа! Иако, се чини дека атрактивноста е заборавена. Како што покажуваат студиите, се верува дека атрактивните луѓе се поубедливи и се смета дека даваат поверодостојни совети. Дами што мислите вие, дали би сакале ваков матичен лекар?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *