Летната сезона покрај што е синоним за одморите и бројните забави, исто така означува и романтична сезона во која најмногу парови донесуваат одлука да стапат во брак, а убавиот повод да го прослават со прекрасна свадба.

Постои непишано правило дека гостинките на една свадба не треба да бидат облечени во бело, за да не ја засенат невестат, но тоа не значи дека не смеат да бидат елегантни.

Токму во продолжение следуваат 17 извонредни модели на фустани кои ќе ве направат најелегантната гостинка кога станува збор за летните свадби.

Со префинети материјали, разграни бои и заводливи дизајни, следните фустани воедно се сè што може да посака една жена во својот плакар!