Од светли и нежни тонови надополнети со цветни детали до идеи со потемни нијанси кои едноставно изгледаат неверојатно гламурозно…Следуваат 15 прекрасни идеи за маникир, скроени за сечиј вкус, со кои дамите ќе заблескаат оваа есен!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15