Модните тенденции се менуваат толку брзо, што понекогаш ни се чини дека е невозможно да го следиме нивниот чекор.

Затоа без да трошите многу време во пребарување, во продолжение, во една кратка модна галерија, на едно место, ви ги претставуваме 10-те најактуелни модели на чизми кои ќе бидат хит за оваа есен и зима и кои треба секоја дама да ги има во својот плакар, доколку сака да изгледа модерно и елегантно, дури и кога временските услови нема да бидат совршени!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10