Домашните прослави, родендените и празниците се прекрасен момент кога обожаваме да ги поканиме нашите омилени луѓе на едно место, а тоа најчесто подразбира и подготвување на поголемо количество на храна, што може да биде вистински кулинарски предизвик.

Токму следното креативно и практично видео ни открива како да го совладаме овој предизвик и брзо и лесно да приготвиме храна за повеќе луѓе!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-24t132631.179.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-24t132631.179-400x214.jpgНане.мкВкусноСоветиДомашните прослави, родендените и празниците се прекрасен момент кога обожаваме да ги поканиме нашите омилени луѓе на едно место, а тоа најчесто подразбира и подготвување на поголемо количество на храна, што може да биде вистински кулинарски предизвик. Токму следното креативно и практично видео ни открива како да го совладаме овој...Секој ден нешто свежо