Многу луѓе мислат дека работата на професионалните фото – модели се состои само во тоа да изгледаат добро и едноставно да гледаат кон камерата. Но фотографиите да бидат успешни, зависи од вештината на позирање и застанувањето правилно пред фотоапаратот.

Погледнете ги овие 12 совети за да изгледате совршено на фотографиите.