Не треба да се плашите од промени, бидејќи како долгата коса, така и кратката може да изгледа фантастично.

Значи, ако сонувате за нова и кратка фризура – дејствувајте, осмелете се и експериментирајте. Жените во нашата галерија се доказ дека кратката фризура може да е одличен, а понекогаш и најдобар избор.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/ob_bd1ba2_pelo10.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/ob_bd1ba2_pelo10-400x214.jpgDijana IlievaМодаНе треба да се плашите од промени, бидејќи како долгата коса, така и кратката може да изгледа фантастично. Значи, ако сонувате за нова и кратка фризура - дејствувајте, осмелете се и експериментирајте. Жените во нашата галерија се доказ дека кратката фризура може да е одличен, а понекогаш и најдобар избор.Секој ден нешто свежо