За свечена пригода, во спортски стил или пак, најобично излегување на кафе со пријателките, едноставно сè изгледа многу поелегантно, женствено и фантастично кога станува збор за белата боја! Во продолжение погледнете ги најубавите бели модни комбинации за оваа зима:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-17t135126.852.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-17t135126.852-400x214.jpgНане.мкМодаЗа свечена пригода, во спортски стил или пак, најобично излегување на кафе со пријателките, едноставно сè изгледа многу поелегантно, женствено и фантастично кога станува збор за белата боја! Во продолжение погледнете ги најубавите бели модни комбинации за оваа зима:Секој ден нешто свежо