Тенката коса има тенденција понекогаш да биде невозможна за обликување, при што на непријатен начин го истакнува лицето, а дамите со ваков вид на коса може да се согласат. Но, со правилната фризура, можете да ставите крај на овој проблем.

Еве кои 11 фризури ги препорачуваат врвните и светски стилисти, со чија помош и најтенката коса ќе изгледа густа и волуменозна:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11