Сте ослабнале, но облеката сега ви е голема или едноставно сакате малку да го обновите вашиот плакар, но не би сакале да го жртвувате вашиот буџет? Без грижи, следните трикови ќе ви помогнат на многу креативен начин да ја остварите токму таа цел!