11 фантастични фризури што може да ги направите за 3 минути

Одењето на фризер бара одвојување од слободното време, како и пари, но понекогаш тоа не е опција, а сепак сакате да носите фризура за одреден настан или пак, да внесете промени во вашиот секојдневен изглед.

Тогаш следните 11 фантастични фризури што сами дома може да ги направите за 3 минути е токму она што ви е потребно – Совршеното практично решение!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *