Со класично карирано сако и блескави патики или кратки чизми или пак со црна ролка и високи кожени чизми, погледнете како да го носите вашето омилено плисирано здолниште оваа зима, кое повторно е меѓу актуелните модни трендови!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-19t112616.721.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-19t112616.721-400x214.jpgНане.мкМодаСо класично карирано сако и блескави патики или кратки чизми или пак со црна ролка и високи кожени чизми, погледнете како да го носите вашето омилено плисирано здолниште оваа зима, кое повторно е меѓу актуелните модни трендови!Секој ден нешто свежо