Убави нокти кои изгледаат како да се дело на вешт специјалист. Ова се неколку техники кои можете да ги примените во домашни услови со малку труд. Селекција на  стилски и едноставни модели за декорација на нокти.

  1. Со помош на мал сунѓер можете да нанесете неколку нијанси на бои на вашите нокти. Транзицијата на боите ќе биде попријатна и ќе изгледа неверојатно!

  1. Комбинацијата од сјај и мат лак од иста боја изгледа многу репрезентативно. Можете да направите капки со различни големини, со што ќе постигнете ефект на поголем обем на ноктите!

  1. Секој слој на лак потребно е добро да се исуши пред да го нанесете следниот – тоа е целата тајна на овој оригинален дизајн!

  1. Широка рамна четка за шминка ќе создаде уникатен дизајн на вашите нокти. Многу е едноставно да го повторите овој трик!

  1. За да направите цветен дизајн на вашите нокти, не е потребно да сте уметник! Потребна е само прецизност … Еве 6 едноставни чекори!

  1. Едноставни за изработка, а оставаат многу добар впечаток!

  1. Тенка леплива лента ќе придонесе за создавање на овој волшебен дизајн!

  1. Нанесете неколку натписи од весник или лист од книга на ноктите со помош на алкохол. Потоа прекријте ги со безбоен лак.

 

Дополнително, неколку идеи за летото што претстои:

 

Можете да нацртате киви на вашите нокти …

Зрели јаболка: Готови за 3 минути!

Лубеница … Лесно можете да го повторите истото!

 

Убавината е во едноставноста! Можете да уживате во декорирањето на своите нокти, користејќи ги овие уникатни идеи – ноктите ќе изгледаат оригинално, при тоа ќе заштедите време и пари.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-nokti-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-nokti-160x160.jpgIva SpirovskaУбавинаУбави нокти кои изгледаат како да се дело на вешт специјалист. Ова се неколку техники кои можете да ги примените во домашни услови со малку труд. Селекција на  стилски и едноставни модели за декорација на нокти. Со помош на мал сунѓер можете да нанесете неколку нијанси на бои на вашите...Секој ден нешто свежо