Според астролозите, снаите чии свекрви припаѓаат на еден од овие 3 хороскопски знаци, едноставно можеби немаат толку среќа како останатите.

Доколку сакате да бидете во тек со „хороскопските случувања“ погледнете ја мобилната апликацијаХороскоп на македонски јазик, која можете бесплатно да си ја инсталирате на вашиот мобилен телефон преку Google Play (кликнете овде).

1. Бик

Жената Бик не е најпријатната свекрва. Тоа не значи дека прават нешто лошо или дека намерно не ги сакаат своите снаи. Едноставно тие го сакаат најдоброто за нивните деца, па затоа се однесуваат исклучително внимателно, набљудувајќи ги сите постапки на снаата и доколку нешто не им се допадне, нивниот однос ќе стане неподнослив.

2. Рак

Според астролозите, жената Рак ја носи титулата за најлоша свекрва. Секогаш се незадоволни и секогаш сметаат дека знаат подобро од останатите. Најдобро е со овие жени да не влегувате во конфликт и да не се обидувате да им докажувате нешто. Претставничките на овој хороскопски знак пак често се склони и да се мешаат во туѓите работи и да ги контролираат оние кои не сакаат да им се потчинат.

3. Скоприја

Надворешно гледано, тие се пријатни и прекрасни жени, кои на вашите први средби ќе направат сè за да ве усреќат. Но, нема да помине долго време, пред тие да го покажат нивното вистинско лице. Претставничките на овој хороскпски знак важат за многу љубоморни и речиси никогаш да не се согласуваат со нивните снаи. Доколку нивното однесување се промени кон непријателско, не очекувајте подобрување за брзо време.