Погледнете ги фотографиите од Селест Барбер – австралиски комичар позната по забавното реконструирање на познатите Инстаграм фотографии.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/Celebrity-Instagram-Photo-Recreations-Celeste-Barber-48-59787811e33ed__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/Celebrity-Instagram-Photo-Recreations-Celeste-Barber-48-59787811e33ed__700-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваПогледнете ги фотографиите од Селест Барбер - австралиски комичар позната по забавното реконструирање на познатите Инстаграм фотографии.Секој ден нешто свежо