Девојчето по име Мајлин има 4 години и живее во Грузија. Таа тренира во локален фудбалски клуб за девојчиња. На фотографиите може да се забележи дека таа го носи дресот со број 37. Но, она што е интересно е тоа дека иако нејзините родители се разведени и живеат со други партнери, тие секојдневно ја поддржуваат и се вклучени во заеднички фамилијарни средби.

 

Фотографиите кои ги сподели нејзината маќеа Емили Плејер, живее со нејзиниот татко Рики, додека нејзината мајка Клара Каузеу живее со нејзиниот партнер Алекс. Овие 2 семејства се доказ дека љубовта и грижата за децата се неизмерни, безразлика на брачните стандарди.

Клара вели:

Кога имаш две семејства, тоа носи двојна забава за сите!

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-devojce-1-860x860.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-devojce-1-160x160.jpgIva SpirovskaРодителиДевојчето по име Мајлин има 4 години и живее во Грузија. Таа тренира во локален фудбалски клуб за девојчиња. На фотографиите може да се забележи дека таа го носи дресот со број 37. Но, она што е интересно е тоа дека иако нејзините родители се разведени и живеат со...Секој ден нешто свежо