Еве неколку оригинални идеи како да направите столчиња за Вашите деца, како да се направите вазна за цвеќе, држач за фен, организатор за бања..

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/pvc-pipe_large_jpg.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/pvc-pipe_large_jpg-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаХобиЕве неколку оригинални идеи како да направите столчиња за Вашите деца, како да се направите вазна за цвеќе, држач за фен, организатор за бања..Секој ден нешто свежо