Изненадете ги Вашите деца со некоја од овие 3D фенси налепници.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/DIY-Wall-Decor-Dancing-Girl-Art-Wall-Stickers-For-Kids-Rooms-Home-Decor-Bedroom-Living-Room-633x633.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/DIY-Wall-Decor-Dancing-Girl-Art-Wall-Stickers-For-Kids-Rooms-Home-Decor-Bedroom-Living-Room-633x633-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаИзненадете ги Вашите деца со некоја од овие 3D фенси налепници.Секој ден нешто свежо