Саша Луна од Амстердам е фотограф и видеограф. Таа решила за 55-годишнината од брак на нејзините баба и дедо да им приреди интересно изненадување. Таа ги облекла во модерен „уличен стил“ и го пресоздала нивниот прв состанок. Од фотографиите може да се види дека „младите“ се навистина задоволни од изненадувањето.