Дали некогаш сте се запрашале колку креативност е потребна за совршена фотографија? Одговорот е: многу!

Оваа галерија дефинитивно ќе Ве воодушеви со генијалноста на фотографите и ќе Ви покаже дека дури обичната позадина и неискусен модел може да бидат основа на една неверојатна фотографија, ако поседувате доволно генијалност.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/reality-behind-photography-26-592d7d5b4071f__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/reality-behind-photography-26-592d7d5b4071f__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностДали некогаш сте се запрашале колку креативност е потребна за совршена фотографија? Одговорот е: многу! Оваа галерија дефинитивно ќе Ве воодушеви со генијалноста на фотографите и ќе Ви покаже дека дури обичната позадина и неискусен модел може да бидат основа на една неверојатна фотографија, ако поседувате доволно генијалност.Секој ден нешто свежо