Уметничката и манекенка Шина Лиам создава убави везови во 3D. Многу внимателно и со црн конец ги заменува прамените коса.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/women-hair-embroidery-art-sheena-liam-592fc03187195__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/women-hair-embroidery-art-sheena-liam-592fc03187195__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностУметничката и манекенка Шина Лиам создава убави везови во 3D. Многу внимателно и со црн конец ги заменува прамените коса.Секој ден нешто свежо