Ве враќаме назад во едно поубаво време: Како изгледала Општина Карпош во 1973 година

Со вас споделуваме едно парче историја кое ќе ви разбуди спомени и ќе ве натера да се почуствувате носталгично за времето во кое работите беа поедноставнни.

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.