Секој може да се присети на момент кога бил сведокна на несреќна ситуација, но ако тоа се случило во тесна кабина во јавен тоалет, тогаш се` станува поинтересно

Една личност која добро го знае ова чуство е корисничка на ТикТок од Велика Британија која е позната како Каја.

Незгодата се случила откако неименувана пријателка на Каја го заглавила прстот во механизмот за пуштање вода од казанчето во јавен тоалет, по што Каја морала да побара помош од персоналот. По неколку неуспешно одбиди и еден куп луѓе собрани во тесната кабина, пријателката на Каја беше „ослободена“.

Каја ја виде смешната страна во целата ситуација и реши видеото да го сподели на својот ТикТок, каде што напиша: „Плачам, целиот персонал мораше да ѝ помогне“.