Прекрасни уметнички дела на кафе, кое ќе Ви е жал да го пиете

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Artistic-barista-from-korea-who-draws-art-on-coffee-5912bf36099cc__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Artistic-barista-from-korea-who-draws-art-on-coffee-5912bf36099cc__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметностПрекрасни уметнички дела на кафе, кое ќе Ви е жал да го пиетеСекој ден нешто свежо