Добро познатиот модел на маникир т.н. месечина или обратен француски маникир, оваа пролет се очекува да стане хит оваа пролет.  Овој тренд беше претставен уште пред 10 години во колекција на Кристијан Диор.

Ноктите се украсуваат на тој начин што се црта полукружна линија во горниот дел, во облик на месечина. Овој модел визуелно ги издолжува ноктите, но во изработката е потребно да бидете бескрајно трпеливи за да не оставите несакана трага.

Ви претставуваме неколку идеи:

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-manikir-10-4.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-manikir-10-4-400x214.pngIva SpirovskaУбавинаДобро познатиот модел на маникир т.н. месечина или обратен француски маникир, оваа пролет се очекува да стане хит оваа пролет.  Овој тренд беше претставен уште пред 10 години во колекција на Кристијан Диор. Ноктите се украсуваат на тој начин што се црта полукружна линија во горниот дел, во облик на...Секој ден нешто свежо