Внимателно погледнете ја следната фотографија и одговорете на прашањето, што прво забележавте на истата. Изборот ќе открие на што се должи вашиот несупех на љубовното поле т.е зошто сте сами.

Значењето на вашиот одговор може да го пронајдете веднаш под фотографијата.

Одговори:

1. Месечина

Сè уште се сами бидејќи многу тешко се отварате пред луѓето. Имате изградено ѕидови околу себе, иако сакате интимност и партнер на кој ќе може да му верувате. Но, свесни дека дека и вие мора малку да ја покажете вашата емотивна страна.

2. Кит

Сами сте бидејќи вие сте си себеси на прво место и сте си најважна личност во вашиот живот. Не сте себични, но едноставно имате огромни планови за вас, а знаете дека партнерот би можел да ги наруши истите.

3. Сурфер

Вие сте сами бидејќи се плашите да се обврзете. За вас, љубовта не е слобода, туку страв, бидејќи не сакате да правите компромиси.