ТЕСТ: Што прво забележавте на фотографијата?

Погледнете ја следната фотографија, а потоа одговорете на прашањето: Што прво забележавте на истата? Село или слон? Еве што тоа открива за вас како личност.

Значењето на вашиот одговор може да го пронајдете веднаш под фотографијата.

Одговори:

Село (Дрвја, куќи, птици)

Важите за личност која ја претпочита традицијата и традиционалните вредности. Негувате висок морал и притоа сакате да живеете мирен и скромен живот.

Слон

Меѓу луѓето, познати сте како одличен пријател. Тие ве обожаваат поради тоа што секогаш знаете да ги слушате кога имаат проблеми и најмногу ве ценат поради вашите златни совети. Лојален партнер сте и секогаш полни со почит кон сите.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *