Изабела Урбаниак е успешна фотографка од Полска која што најмногу сака да ја доловува женската убавина и детската невиност во нејзините фотографии. Таа често ги фотографира нејзините деца но овој пат решила на направи спонтани фотографии од тоа како нејзините најмили го поминуваат летниот распуст на село, без допир со технологијата.