Ви се верува ли дека Ху Мин од Кина е 50-годишна пензионерка и има 25 годишна ќерка. Нејзиниот младешки изглед е одлика на нејзиниот начин на живот.

Таа вели дека води смирен живот, секојдневно пие зелен чај и легнува во 9 часот секоја вечер. Нејзината исхрана е избалансирана, но таа и физички е активна. Со нејзиниот сопруг пешачат и возат велосипед.

Ху Мин вели дека тајната за вечна младост се крие во љубовта и посветеноста кон семејството.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-Hu-Min-2.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-Hu-Min-2-400x214.jpgIva SpirovskaУбавинаВи се верува ли дека Ху Мин од Кина е 50-годишна пензионерка и има 25 годишна ќерка. Нејзиниот младешки изглед е одлика на нејзиниот начин на живот. Таа вели дека води смирен живот, секојдневно пие зелен чај и легнува во 9 часот секоја вечер. Нејзината исхрана е избалансирана, но таа...Секој ден нешто свежо