Масло од чајно дрво е едно од најмоќните средства во борбата против мувла во домот. Ова масло е одлично и за кожата и за каснувања од инсекти.

Потребни состојки:

200 мл вода

1 лажичка масло од чајно дрво

Шише за прскање

Постапка:

Во сад измешајте ги водата со маслото од чајно дрво.

Наполнете го садот за прскање и испрскајте на погодената област.

Маслото од чајно дрво не е штетно за луѓето и за животните. Нанесете толку често колку што е потребно и видете каков ќе биде резултатот. Мувлата ќе исчезне сама по себе. Најдобро е да се прска врз погодената област два пати на ден, додека мувлата и не исчезне.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/fb_12e71c916911346eda7a4adc9a90d93b.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/fb_12e71c916911346eda7a4adc9a90d93b-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаСоветиМасло од чајно дрво е едно од најмоќните средства во борбата против мувла во домот. Ова масло е одлично и за кожата и за каснувања од инсекти. Потребни состојки: 200 мл вода 1 лажичка масло од чајно дрво Шише за прскање Постапка: Во сад измешајте ги водата со маслото од чајно дрво. Наполнете го садот за...Секој ден нешто свежо