Слоновите се нежни гиганти, тоа сите го знаеме и ги сакаме. Но, бебињата слонови се уште помили.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/bebe-slon-9.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/bebe-slon-9-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваСлоновите се нежни гиганти, тоа сите го знаеме и ги сакаме. Но, бебињата слонови се уште помили.Секој ден нешто свежо