Да ја најдете соодветната декорација за вашето живеалиште може да биде тежок и скап процес. Само еден детал може да му даде сосема нов изглед на вашиот простор. Еве неколку предлози со кои ќе можете да внесете свежина во вашиот дом, а нема да ве чинат скапо.

Декорирајте го телевизорот со рамка од слика

Постелајте неколку рачно изработени килими

Сами направете си камин

Искористете ги старите цевки

Бидете креативни со дрвените палети

Направете импровизирана слика од работите што ги имате по дома

Светилки како од бајките се секогаш добра идеја за спалната соба

Разведрете ги работите со подови или ѕидови на пруги

Сами направете си лустер

Користете повеќе огледала за да добиете на простор

Пребојте го стариот мебел

Додадете едноставни декорации на таванот

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/predipotoa-860x452.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/predipotoa-160x160.pngМилена СтанишковскаДом и градинаДа ја најдете соодветната декорација за вашето живеалиште може да биде тежок и скап процес. Само еден детал може да му даде сосема нов изглед на вашиот простор. Еве неколку предлози со кои ќе можете да внесете свежина во вашиот дом, а нема да ве чинат скапо. Декорирајте го телевизорот...Секој ден нешто свежо